Lopperiet I/S

Arrangør af indendørs Loppe- og Kræmmermarkeder på Sjælland og øerne

Lopperiet I/S

v/Lene & Brian Bidstrup

CVR/SE nr.: 3002 5822

Telefon nr.: 6175 7536

E-mail: lopperiet2007@gmail.com

Folkene bag Lopperiet

Lopperiet er et hobbyfirma bestående af Lene og Brian Bidstrup, bosiddende på midtsjælland. Vi har begge, gennem mange år, interesseret os for gamle møbler, nips, ting og sager. Altså alt hvad der forefindes på et godt gammeldags Loppe- og kræmmermarked.

Brian har i flere år selv givet den som ”Loppekræmmer”, og i den forbindelse lokket Lene og børnene Ida og Emma med. I 2007 opstod så ideen med selv at arrangere markeder. Børnene er nu blevet voksne, men vi afholder fortsat ca. 8 markeder årligt, fordelt på månederne januar/februar/marts.

Vi kan desværre ikke leve af vores hobby, hvorfor vi begge har hvert vores fuldtidsarbejde ved siden af Lopperiet.

Kontakt Lopperiet

Har du spørgsmål, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden, er du naturligvis velkommen til at kontakte Lopperiet. Det kan du telefonisk eller via mail.

I sæsonen fra december til marts, begge inklusive, har vi telefontid søndag fra kl. 15-18. Uden for telefontiden og uden for sæsonen kan du lægge en besked. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Gi' Lopperiet et like på Facebook og følg med i vores begivenheder. På vores side bliver der også lagt billeder fra diverse arrangementer op.


Top